13-04-18

Een bericht van Proximus Skynet: Skynet Blogs stopt

Beste blogger, beste blogster,

Met spijt moeten we aankondigen dat Skynet binnenkort de blogservice - die je misschien al sinds jaren gebruikt - zal beëindigen. Gedurende meer dan vijftien jaar creëerden en ondersteunden we een gepassioneerde en opwindende community van bloggers. Helaas is onze missie vandaag niet meer dezelfde als toen en is het voor ons nu tijd om dit hoofdstuk af te sluiten.

Hoe zal de stopzetting precies verlopen?

Je hebt ons als host al die tijd jouw blog en inhoud ervan toevertrouwd en we zijn vast van plan om je tot op het einde bij te staan. De volledige inhoud van jouw blog (tekst, afbeeldingen, video's, commentaren, ...) kan nu worden geëxporteerd en opnieuw worden geïmporteerd op een Wordpress-platform. We nodigen je uit om dit zo snel mogelijk te doen.

Vanaf vrijdag 31 mei 2018 is je blog niet langer zichtbaar voor je bezoekers, maar je hebt nog een maand toegang tot de beheertool van je blog. Zelfs als je blog niet langer online is, kun je de inhoud ervan nog steeds exporteren om deze opnieuw te importeren naar een ander platform.

Op vrijdag 29 juni 2018 is het volledige blogplatform offline, inclusief de beheertool. Na deze datum worden de gegevens van de servers verwijderd en is het niet langer mogelijk om de inhoud van jouw blog op te halen (noch voor jou, noch voor onze services).

Hoe zet je de inhoud van jouw blog over?

De procedure om de inhoud van jouw blog over te zetten is heel eenvoudig. Die wordt in detail beschreven in onze stapsgewijze handleiding.

We hopen dat je dankzij deze procedure jouw blog kunt blijven voortzetten en animeren zoals jij dat zelf wilt! We wensen je tot slot nogmaals hartelijk te bedanken voor al die jaren van vertrouwen.

Werk genoeg dus. Aan de slag ...

Neem al eens een kijkje op onze nieuwe blog >>>

11:38 Gepost door Marc Van Deuren in 2 0. NIEUWS | Commentaren (0) |  Facebook |

Post een commentaar